Számítógép, notebook javítás és karbantartás

Számítógép, Notebook Javítás és Karbantartás 

06-70-637-2438

Az otthoni vagy irodai számítógépünk mindennapi életünk fontos részévé vált. A munkavégzés, tanulás vagy akár szórakozás során a számítógépünk elengedhetetlen eszköz. Nem szabad elfelejteni azonban, hogy egy számítógép rendszeres karbantartása és időszakos szerelése legalább olyan fontos, mint a használata.

Mit biztosítunk a számítógép szerelése és karbantartása szolgáltatással?

1. Teljesítmény és sebesség növelése

A rendszeres karbantartás során megtisztítjuk a számítógép belső részeit, eltávolíthatjuk a por lerakódásokat, szükség szerint újrapasztázzuk a processzort és optimalizálhatjuk a szoftverek működését. Ezáltal növelhetjük a számítógépünk teljesítményét és sebességét, így gyorsabbá és hatékonyabbá tehetjük a munkavégzést.

2. Hosszabb élettartam

Az időszakos szerelés során az esetleges hardverproblémák korai felismerésére is lehetőség nyílik. Így időben elvégezett javításokkal meghosszabbíthatjuk számítógépünk élettartamát, és elkerülhetjük a nagyobb problémák kialakulását.

3. Biztonság és adatvédelem

A számítógép rendszeres karbantartása nem csupán a teljesítményre van pozitív hatással, hanem a biztonságra és adatvédelemre is. Frissítsük rendszeresen a vírusirtó programot, ellenőrizzük a tűzfal beállításait, és győződjünk meg arról, hogy a fontos fájlokat rendszeresen mentjük, valamint az adathordozónk megfelelő kondícióját is folyamatosan ellenőrizni szükséges.

4. Hibák lokalizálása

A számítógép működése során gyakori hibajelenségek a lassulás, a lefagyás és adott esetben, hogy nem kapcsol be. Ezeket a hibákat hardveres, vagy szoftveres problémák okozzák. Hiba diagnosztizálás követően határozhatunk a javítás módjáról és költségéről.

5. Upgrade lehetőség

Amennyiben lehetséges, úgy upgradelést; fejlesztést is kérhet, a konfiguráció függvényében megvizsgáljuk a lehetséges bővítést és annak költségét. Ezáltal egy régebbi gép is korszerűsíthető és még évekig használatban maradhat.

Hogyan végezzük el a számítógép szerelését és karbantartását?

Elérhetőségünk bármelyikén jelezheti a problémát felénk, előzetes árajánlatot követően rövid határidővel vállaljuk számítógépe, vagy notebookja javítását; karbantartását.

Munkáinkra garanciát vállalunk és számlát biztosítunk, amelyet akár cégnévre is kérhet.

Összegzés

A számítógép szerelése és karbantartása elengedhetetlen annak érdekében, hogy számítógépünk hosszú élettartamú legyen, és optimális teljesítményt nyújtson számunkra. Ne hanyagoljuk el ezt a fontos feladatot, és rendszeresen gondoskodjunk számítógépünk megfelelő állapotáról és biztonságáról. 

A számítógép szerelés szolgáltatásunk kedvező árakkal és rövid határidővel elérhető Budapesten a 14. kerületben!


Miért válasszon minket?

 • megbízhatóak vagyunk, ránk számíthat 
 • hasznos tanácsokkal látjuk el
 • nem kapkodunk, figyelünk az apró részletekre
 • minőségi munkát végzünk
 • 15 éve dolgozunk a számítástechnikai vonalon
 • a megbeszélt időben megjelenünk
 • az előzetesen adott ajánlatunk részletes
 • csak akkor fizet többet a megbeszéltnél, ha plusz munkát kér
 • alkatrész beszerzést igény szerint vállalunk
 • az elvégzett munkáról számlát adunk
 • munkáinkra garanciát vállalunk